Dames editie TCPM Tukker Cup gaat door met maximaal 16 deelnemers

TCPM Tukker Cup wordt volgend jaar uitgebreid met een dames editie. Na een aankondiging in de diverse media werd het minimale aantal van 6 deelnemers dan ook al snel gehaald. Rigtersbleek, Excelsior ’31, GFC Goor, Avanti Wilskracht en GVV Eilermark waren al bekend met het toernooi door de heren, maar hebben zich ook voor volgend seizoen met een dames elftal ingeschreven. Hoeve Vooruit debuteert als vereniging zijnde, aangezien zij zich ook hebben ingeschreven voor de dames editie.

Hoe het toernooi verder vorm gaat krijgen voor de dames, is afhankelijk van het aantal inschrijvingen (maximaal 16 editie 2018-2019). Bij een aantal van 8 of 16 kan het toernooi ontworpen worden zoals bij de heren, maar ligt het aantal er tussenin dan zullen aanpassingen plaats moeten vinden. Nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer