De Zweef-vrouwen in na competitie

Door de 3-2 winst in de thuiswedstrijd tegen VDZ en mindere prestatie van de directe concurrentie, moet DE Zweef Vrouwen nog wedstrijden gaan spelen in de nacompetitie. Het was spannend omdat de drie punten in Nijverdal moesten blijven en concurrenten niet mochten winnen. Zo gebeurde het. Ondanks het feit dat de competitie nog niet ten einde is, werd afscheid genomen. namelijk van trainer Harry Legtenberg. Harry’s droom was ooit het eerste vrouwenteam te trainen en die droom is uitgekomen. Hij heeft ervan genoten. Namens het bestuur bood Jan-Pieter van Vree hem na een dankwoord een bos bloemen aan.

Daarna was het de beurt aan Mylène Rodijk. Meer dan tien jaar speelde zij mee in Vrouwen 1 en maakte alles mee wat er te bereiken is: diverse kampioenschappen, bekerwinsten en ook degradaties. Een knieblessure maakte en einde aan haar carrière. Jan-Pieter van Vree dankte haar voor al haar inzet en haar bijdrage om het vrouwenvoetbal op de kaart te zetten en een vaste plaats te geven binnen onze club; zowel als individu als onderdeel van het team. Naast bloemen kreeg ze een diner bon.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer