Dindoa maatje te groot voor TOP

TOP speelde afgelopen zaterdag tegen koploper Dindoa uit Ermelo. De heenwedstrijd werd door de Toppers kansloos verloren(24-11). TOP kan zichzelf veilig spelen door twee punten te pakken, maar weet ook dat dit een zeer moeilijke opgave wordt. TOP begon scherp aan de wedstrijd door direct het eerste afstandsschot raak te schieten. Dindoa reageerde meteen met de 1-1. Vanaf dit moment was Dindoa de betere ploeg en moest TOP in de achtervolging. Dindoa behield een voorsprong van twee doelpunten, maar wist dit gedurende de eerste helft niet te vergroten. TOP kon nog via 2-4, 4-6 en 6-8 meekomen en daarna ging het erg moeizaam bij TOP. TOP wist voor rust nog één keer te scoren en bij Dindoa stond de teller op 10, ruststand 7-10.

Na rust was het Dindoa die direct twee keer scoorde. Aan alles was te zien dat Dindoa de wedstrijd wilde beslissen en TOP oogde vermoeid en bleek niet in staat om nog aan een inhaalrace te beginnen. Na een kwartier gespeeld te hebben stond er al een stand van 8-16 op het scorebord en dit was gezien het spelbeeld terecht. TOP was niet bij machten om het goede Dindoa af te stoppen en die vele kansen die er gecreëerd werden door Dindoa, werden in de tweede helft wel afgemaakt. TOP scoorde in de resterende tijd nog vier keer, maar het slotakkoord was voor Dindoa dat voor de eindstand van 12-23 zorgde.

Op 26 mei speelt TOP de laatste en belangrijke uitwedstrijd in Wezep tegen de directe concurrent Rood-Wit om klasse behoud. Bij winst speelt TOP zich veilig en speelt het volgend seizoen ook op het veld tweede klasse. Aanvang 16:30.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer