Excelsior’31 verliest in Opheusden van DFS

Excelsior’31 wist voor de vijfde keer op rij deze zaterdagmiddag niet tot winst te komen. In Opheusden verloor het na een vroege goal van Hielke Penterman met 3-1 van DFS. De topscorer van de ploeg uit Rijssen bracht zijn ploeg na acht minuten spelen op een 0-1 voorsprong maar een kwartier later was het alweer gelijk door Jim van Alst. Vijf minuten voor rust kwam de thuisclub op een 2-1 voorsprong. Doelpuntenmaker was Noë Bokila.

Twee minuten voor het einde werd de wedstrijd definitief beslist door een doelpunt van Corné Davelaar. Excelsior’31 doet door deze nederlaag niet meer mee om de bovenste plaatsen en kan zich opmaken voor de nacompetitie. Het won namelijk een periodetitel.

Foto archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer