Frank Schuttert wint Grote Prijs van Eindhoven

Net als twee jaar geleden won Ommenaar Frank Schuttert twee weken na het behalen van de Nederlandse titel de driesterren VDL Groep Grote Prijs van Eindhoven. Dit keer deed hij dat met zijn kampioensmerrie Beautiful Red. Het was een Nederlands podium op het door regen geteisterde terrein aan de Karpendonkse plas met KNHS Talententeamlid Kevin Jochems op de tweede en Joy Lammers op de derde plaats.

Tien combinaties reden de barrage van de VDL Groep Grote Prijs van Eindhoven. Joy Lammers ging als tweede starter lange tijd aan de leiding, maar moest vrezen voor een podiumplaats toen Kevin Jochems als achtste starter haar resultaat verbeterde.

KNHS Talententeamlid Kevin Jochems reed een vloeiende en vlotte ronde en was met Captain Cooper bijna anderhalve seconde sneller dan Lammers. Nederlands kampioen Frank Schuttert deed het gelijk daarna nog wat vlotter met zijn pas negenjarige merrie Beautiful Red. Schuttert verbeterde de tijd van Kevin Jochems.

Uitslag CSI** VDL Groep Grote Prijs van Eindhoven, 1.55m

1 Frank Schuttert (Ommen), Beautiful Red (v.Casall), 0 – 0, 41.71 sec

2. Kevin Jochems (Sevenum), Captain Cooper (v.Namelus R), 0 – 0, 41.77 sec

3. Joy Lammers (Achel), Tara van de Broekkant (v.Tornado), 0 – 0, 43.14 sec

Foto: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer