HCR Prinsen begint de bekerfinale met een 8-0 overwinning

De driebanden spelers van het Haarlose HCR Prinsen zijn de bekerfinale uitstekend begonnen. In Oosterhout werd La Plaza Hoensbroek met 8-0 (10-2) verslagen. Captain Dinand Prinsen begon met een 2-1 overwinning van Eddy Leppens op Roy Zielemans (15-8, 15-4 en 12-15), maar Raymund Swertz deed het nog iets beter. De man uit Noord-Limburg won in drie sets, 15-3, 15-10 en 15-9, van Danny Boreas.

Ook in het tweede deel van de wedstrijd bleef de ploeg uit de Achterhoek aan de goede kant van de score. Maar ook nu moest één van de spelers, Jelle Pijl (foto), een set inleveren. Hij deed dat tegen Mathy Monissen, 15-8, 2-15 en 15-9. Anno de Kleine won daarentegen in drie sets van Alain Clabots.

“Maar ook hij had toch moeite om de partij over de streep te trekken. Alleen in de tweede set was hij oppermachtig en stond zijn tegenstander slechts één carambole toe. De andere twee met 15-11 en 15-12 waren toch redelijk close”, aldus Prinsen. HCR Prinsen speelt nu donderdag tegen de winnaar van MCR tegen L&B Ledermode.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer