Jan van Halst weg bij FC Twente

Jan van Halst, commercieel directeur van FC Twente, legt zijn functie neer. Dat heeft hij dinsdagmiddag aan het personeel medegedeeld. Van Halst was sinds 2016 zowel technisch-als commercieel directeur maar moest na het vertrek van Gertjan Verbeek de functie van technisch directeur neerleggen.

Van Halst, oud voetballer van de Tukkers, was tot 2011 algemeen directeur  van FC Twente. In zijn verklaring aan het personeel gaf hij aan dat er veel werk was verricht vooral op het financiële en organisatie gebied en dat er op vele fronten flinke stappen voorwaarts gezet zijn, maar dat het dit seizoen op sportief gebied niet goed gegaan is “en dat doet mij ook vreselijk veel pijn en daar voel ik mij verantwoordelijk voor”.

Foto: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer