John Stegeman neemt met winst afscheid van Heracles Almelo

De spelers van Heracles Almelo hebben hun scheidende trainer John Stegeman een prima afscheidscadeau gegeven. In Rotterdam op Het Kasteel werd het tegen Sparta na een 1-1 stand bij rust een grote 2-5 overwinning behaald. Friday opende de score voor de thuisclub in de 25ste minuut maar een minuut later had Peterson de stand alweer gelijk getrokken.

Vijf minuten na de hervatting kwam de thuisclub opnieuw op voorsprong door een doelpunt van Spiering. Maar dat was tevens het laatste wapenfeit van de ploeg van Dick Advocaat dat nog moet proberen om via de nacompetitie het eredivisieschap veilig te stellen. Vermeij scoorde na ruim een uur spelen de 2-2, twaalf minuten voor tijd bracht Breukers zijn ploeg op een 2-3 voorsprong, en in blessure tijd scoorde eerst Gladon, 2-4, en even later maakte Vermey zijn tweede doelpunt van deze middag en bracht de eindstand op 2-5.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer