Jong FC Twente twee keer op achterstand, maar wint wel

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag in Hengelo een 3-2 overwinning behaald op Quick Boys. De ploeg van Dennis Demmers kwam twee keer op achterstand, maar zijn  ploeg toonde veerkracht en won alsnog. Na ruim een kwartier spelen kwamen de gasten op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Kelvin Maynard.

Na negentien minuten stonden de ploeg weer op gelijke hoogte. Jari Oosterwijk (foto r.) was de doelpuntenmaker voor de thuisclub. Achtminuten voor rut kwam Quick Boys opnieuw voorsprong. Nu was Chris Guyt de doelpuntenmaker. Twee minuten voor rust zorgde Dylan George (foto) voor de 2-2 ruststand. Dezelfde speler bezorgde zijn ploeg in de tweede helft na ruim een uur spelen een 3-2 voorsprong en dat bleek uiteindelijk de winnende treffer te zijn. Kampioen in deze derde divisie werd Spakenburg.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer