Jurgen Kok vertrekt bij Den Ham

Trainer Jurgen Kok vertrekt na dit seizoen bij de v.v. Den Ham. In november vorig jaar was het contract van de succesvolle trainer met de Hammer club nog verlengd (foto) onder de restrictie dat het te combineren zou zijn met zijn zakelijke werkzaamheden voor de  Holland Football University, het bedrijf dat hij runt samen met zijn echtgenote Mary Kok-Willemsen. De werkzaamheden voor dit bedrijf zijn in een stroomversnelling geraakt met een aantal buitenlandse projecten in o.a. Californië, Bonaire en China, waardoor de werkzaamheden niet meer te combineren zijn met het die van hoofdtrainer van de v.v. Den Ham.

Kok was met de v.v. Den Ham zeer succesvol het afgelopen seizoen. Tot de slotdag van de competitie was Den Ham kanshebber voor de titel. In de nacompetitie heeft Den Ham nog steeds alle kansen om alsnog promotie af te dwingen. Voor de v.v. Den Ham thans de taak om op zoek te gaan naar een vervanger van de huidige trainer.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer