Mariënberg op bezoek bij SVVN

Mariënberg gaat komende zaterdag op bezoek bij SVVN in Niverdal. Voetbal was de afgelopen week trouwens louter bijzaak op het altijd gezellige Westerpark. Henk Veltink, één van de grootste clubiconen in de roodzwarte voetbalgeschiedenis, overleed namelijk zaterdagnacht op 68-jarige leeftijd. Graag had Mariënberg op een doordeweekse dag willen spelen, maar blijkbaar lukte het SVVN niet om door de week een volwaardig elftal op de benen te brengen.

 

SVVN verloor vorige week kansloos van Wilhelminaschool. Het was open huizendag aan de Rossinistraat. Ze verloor met 2-7 van de School uit Hengelo. Dat gebeurde al twee keer eerder dit seizoen, hierna volgde steevast een overwinning. Dus Mariënberg is gewaarschuwd. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Foto archief.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer