Mariënberg sluit seizoen thuis af tegen Quick’20

Met een overvolle lappenmand sluit Mariënberg het voetbaljaar ‘17/’18 komende zaterdag thuis tegen Quick’20 af. Onophoudelijk blessureleed was wel de roodzwarte draad van het seizoen. Wij verschuilen ons er niet achter, zo liggen nu eenmaal de harde feiten. Het was zo’n seizoen dat een onbeduidend zuchtje wind, wat plotsklap de kop opstak, alweer een nieuwe blessure ten gevolge had. Heel benieuwd met welke namen de trainer komende zaterdag kan starten tegen Quick’20 uut Oldenzaal.

Die hebben ook heel wat uit te leggen. De heren voetballers van sportpark Vondersweijde grijpen, zoals het nu lijkt, overal naast. Geen nacompetitie. Maar ga er maar gemakshalve van uit dat naast Juliana’32 en Wilhelminaschool, Bergentheim als tweede zal eindigen en zo de periodetitel van kampioen Oranje Nassau overneemt. Quick’20 zal derde worden maar ditmaal met lege handen blijven staan. Was daarop gerekend?

Moeilijk in te schatten. De meeste aandacht gaat vooralsnog naar het zondagvoetbal. De zaterdagtak blijft er soms wat bijhangen. Wie weet wordt het volgend seizoen beter als oud-voetballer van Quick’20, eerder een begenadigd voetballer op zondag, Tim Engbers de scepter gaat zwaaien bij de zaterdagtak. Hij volgt vertrekkend trainer Jan Exel op. De wedstrijd in Mariënberg begint om 14:30 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer