Marïenberg thuis tegen Juliana’32

Mariënberg heeft nog drie wedstrijden te gaan te beginnen met komende zaterdag thuis tegen Juliana’32, daarna de uitwedstrijd bij Bergentheim en als afsluiter de thuiswedstrijd Quick’20….3 x 90 minuten alles geven! En waarom ook niet? Dit seizoen heeft Mariënberg meerdere malen laten zien boven zichzelf te kunnen uitstijgen. Voor de gasten uit Hengelo kan het seizoen eigenlijk niet meer stuk. Na zeventien(!) seizoenen van een prijs verstoken te zijn geweest pakten ze 26 april jongstleden gewoon de tweede periodetitel door Hellendoorn thuis met 1-0 te verslaan.

De Hengeloërs begonnen uiterst ongelukkig aan deze competitie-jaargang. Het wilde maar niet vlotten bij de ploeg van de afscheidnemende trainer Marcel Degenaar. De ene nederlaag volgde de andere op. Alles mislukte waar eerder lukken in het Hengelose woordenboek op sportpark Groot Driene met chocoladeletters stond geschreven. Pas na de overwinning op Mariënberg, zegge en schrijven 25 november 2017, begon de boemel van Degenaar weer soepeltjes te treinen. Mariënberg zal het daarom niet gemakkelijk krijgen. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Foto archief.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer