Mariënberg verliest in de laatste seconden van Quick’20

Lange tijd leek Mariënberg tegen Quick’20 op een krappe maar knappe 1-0 eindzege af te stevenen tegen de nummer drie van de competitie. Al vroeg waren de Westerparkbewoners op voorsprong gekomen door André Plaggenmarsch die goed voorbereidend werk van Patrick Willems promoveerde naar de 1-0.

Ondanks het feit dat Niels van ’t Hoog wederom negen (basis)klanten moest missen bood Mariënberg tegen ieders verwachting goed tegenspel tegen het snelle en beweeglijke Quick’20.

Het tikkie-tak voetbal van de Oldenzaalders werd bezweert door 11 noeste roodzwarte werkers in het veld. Want naast Quick’20 had Mariënberg in de verstikkende warmte een geduchte tegenstander.

Daarom was het jammer dat in de slotfase het alsnog misging door eigen falen. Even niet opletten, even een verkeerde beslissing nemen en Quick kwam in de 82e minuut door persoonlijke fouten in de verdediging langszij. In de absolute laatste seconden kreeg Mariënberg helemaal de deksel op de roodzwarte neus. Frank en vrij mocht de aanvaller uithalen vanaf de zestien en verschalkte de doelman van Mariënberg Thijs met een simpel rollertje, 1-2 Quick.

Foto’s: Marienberg

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer