Marino Pusic mist acht basisspelers

FC Twente trainer Marino Pusic moet in de voorlopig laatste wedstrijd in de eredivisie improviseren. Hij mist namelijk voor de wedstrijd thuis tegen NAC maar liefs acht basisspelers. Voor de thuiswedstrijd kan hij geen beroep doen op Fredrik Jensen, Oussama Assaidi, Luciano Slagveer, Adnane Tighadouini, Haris Vuckic, Hidde ter Avest, Michaël Maria en Christian Cuevas.

Dit betekent dat hij nog flink moet puzzelen om een fatsoenlijk elftal op de been te kunnen krijgen. Vooral in aanvallend opzicht heeft hij grote problemen. Daarom heeft hij Dylan George (foto), Ryan Trotman, Rashaan Fernandes en Godfried Roemeratoe aan de selectie toegevoegd. Alleen George kwam al eens in actie voor de hoofdmacht.

De wedstrijd waarbij bijna niets meer op het spel staat, NAC kan alleen bij een grote nederlaag en een grote overwinning van Roda JC nog gedoemd worden om na-competitie te spelen om degradatie te ontlopen begint in de Grolsch Veste zondag om 14:30 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer