Michael Brouwer verlengt contract bij Heracles Almelo

Michael Brouwer blijft nog minimaal twee seizoenen verbonden aan Heracles Almelo. De doelman en de club hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract dat een optie bevat voor nog een seizoen. De 25-jarige doelman speelt sinds de zomer van 2013 in Almelo.

“Ik ben erg blij met de verlenging van mijn contract bij deze mooie club”, vertelt Brouwer. “Uit de gesprekken met de clubleiding en de staf sprak veel vertrouwen richting de toekomst. Ik ga hard werken om de volgende stap te maken en de concurrentie aan te gaan met de andere doelmannen.”

Technisch manager Mark-Jan Fledderus: “Michael zit al lange tijd bij de club. Hij is een fijne persoonlijkheid en ligt goed in de groep. Op de achtergrond heeft Michael zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. In de laatste maanden is hij doorgegroeid tot tweede keeper. Met die intentie hebben we overeenstemming bereikt over deze nieuwe verbintenis. We zijn blij dat we Michael langer aan Heracles Almelo hebben kunnen binden.”

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer