Mooie prestaties jeugdspringers Fysion Nijverdal

Zaterdag was het de beurt aan alle jeugd springers om hun individuele regio wedstrijd te springen te Wierden. Het beloofde een lange en warme dag te worden, want naar verwachting deden er rond de 1000 deelnemers mee. Er kwamen over de gehele dag 8 springers in actie namens fysion te weten: Lise Rutgers, Yinthe Huisman, Imke Kamerling, Meike Jellema, Marit Pultrum, Yara op den Dries, Noud van Aartsen en Martijn van den Berg. Er werd door iedereen op drie onderdelen gesprongen te weten minitrampoline, minitrampoline pegasus en Airtrack. Alle springers hebben laten zien zeer netjes te kunnen werken, en hebben daarnaast ook aan hun moeilijkheid op de sprongen gewerkt.

Bij de dames mocht Lise Rutgers twee keer een medaille in ontvangst nemen. Ze werd tweede op de minitrampoline en op airtrack mocht zei op het hoogste podium staan namelijk eerste! Bij de heren heeft Martijn van den Berg maar liefst op 3 toestellen een medaille behaald. Op airtrack werd hij derde, en op zowel minitrampoline als minitrampoline pegasus mocht ook Martijn het hoogste podium betreden namelijk eerste.

Voor de andere deelnemers was de tegenstand helaas enorm groot en lag alles heel dicht bij elkaar met zoveel deelnemers. Na een lange dag mogen we als trainers terug kijken op een zeer gezellige en geslaagde dag met elkaar. Met deze vooruitzichten zijn we op de goede weg voor het Nk in Ahoy op 23 & 24 juni te Rotterdam.

Foto’s: Fysion

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer