Open selectie les van de jong talenten turnselectie van GV Fysion Nijverdal

Staat u dochter constant op de kop, of kan ze niet stil zitten en is ze super lening en is zee geboren in 2012, 2013 of 2014?  Meldt haar dan aan voor de open selectie les van de jong talenten turnselectie van GV Fysion Nijverdal op:

Zaterdag 19 mei van 11:00 uur tot 13:00 uur of op

Zaterdag 26 mei van 11:00 tot 13:00 uur

Bij de jong talent turngroep van Fysion Nijverdal leren meisjes in de leeftijd van 5-7 jaar de basiselementen van het turnen die ze nodig hebben voor de grote selecties vanaf 8 jaar. Lijkt u dit nou echt iets voor uw dochter? Kom dan langs voor een gratis proefles op zaterdag 19 mei OF zaterdag 26 mei in sporthal de kruidenwijk in Nijverdal. Het is niet nodig dat uw dochter al bepaalde dingen kan zoals een handstand of een radslag, ook selectiegroepen zijn er om te leren.

Opgeven is verplicht, vermeld hierbij:

1. Voor- en achternaam

2. Geboortedatum

3. Eventuele turnervaring

4. Welke datum uw dochter komt

Opgeven of voor andere vragen kunt u mailen naar: voorselectie@fysion-nijverdal.nl

Foto’s: Fysion

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer