Oud Heracles komt met mooie selectie naar Balkbrug

Naar het zich laat aanzien komt oud Heracles met een groot aantal bekende namen naar sportpark de Balk. Wat te denken van bijvoorbeeld Nico-Jan Hoogma, de voormalig voetballer van Cambuur, FC Twente, Hamburger SV en Heracles Almelo en sinds kort directeur topvoetbal bij de KNVB.

Verder heeft de organisatie de volgende namen doorgekregen van teamleider Albert Kamp, te weten: Bob Helle, Marnix Smit, Antoine van der Linden, Rik Platvoet, Dennis van Dijk, Berry Hoogeveen, Koen Reinerink, Gerard Kocks, Rob Meijerink, Ercan Sancar, Niels ten Hoeve, Erwin Looms, Robert ten Wolde, Bob Helle, Tim Pothast, Erwin Nijhuis, René Nijhuis, Nick de Graaf en Kenan Durmusoglu.

Of genoemde spelers woensdagavond 6 juni allemaal het veld zullen betreden is nog niet honderd procent zeker. Vanwege mogelijke verplichtingen elders kunnen er nog wijzigingen in de selectie worden doorgevoerd, zoals er ook nog wijzigingen in de selectie van het Regioteam doorgevoerd kunnen worden i.v.m. blessures of nacompetitieverplichtingen.

In de selectie van het Regioteam is overigens al een wijziging doorgevoerd. Doelman Karel Pullen (Bergentheim) heeft zich afgemeld. Hij wordt vervangen door de uit Balkbrug afkomstige Jorn Jan van den Beld die uitkomt voor HHC Hardenberg. Topscorer Rick Broek van Hardenberg ’85 heeft een blessure. Het is afwachten of hij inzetbaar is tegen oud Heracles. Ruben Peltjes blijft stand-by namens Hardenberg ’85. Tijdens het buffet dat vooraf gaat aan de wedstrijd, wordt de bokaal voor de topscorer van de gemeente Hardenberg uitgereikt. Ook worden dan de Univé Fair Play prijzen uitgereikt.

Foto’s archief: Regio team Hardenberg.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer