Zaalvoetballers Excelsior’31 kunnen vrijdag promotie afdwingen

De zaalvoetballers van Excelsior’31 staan op de drempel van de eerste divisie. Aanstaande vrijdag (1 juni) moet het in de return tegen TZR Fermonia Boys, in Sporthal de Reggehal in Rijssen, de in de heenwedstrijd behaalde 3-8 overwinning verdedigen. Het duel vangt aan om 21.00 uur.

Het winnende team van dit tweeluik komt aankomend seizoen uit in de eerste divisie. Voor de verliezer wacht er op 8 juni nog een wedstrijd op neutraal terrein tegen Sporting Harderwijk of Madereros CF, voor een eventueel open plaats in de eerste divisie.

Tevens zal er deze avond ook stil worden gestaan bij het afscheid van coach Ichtus Rahanra. De sympathieke coach stopt na zes seizoenen bij Excelsior’31. De eerste twee seizoenen was hij actief bij het tweede team en de laatste vier seizoenen bij het eerste team.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer