AC TION Masters op dreef

Bij de Nederlandse kampioenschappen atletiek voor masters in Gouda (1-3 juli) hebben 9 atleten van Atletiek Club TION maar liefst 16 podiumplaatsen behaald. Grootdelvers waren Martin Regtop en Paul Boer met respectievelijk 3 en 5 podiumplaatsen in hun leeftijdscategorie. Eerste plaatsen waren er voor Anja Mulder bij de vrouwen van 45-49 jaar oud (V45+) op het onderdeel hink stap sprong en bij de mannen 65+ voor Martin Regtop (kogel en kogelslingeren), Paul Boer (hoogspringen, verspringen en hink stap sprong).

Ruben van Balen mocht ook op het hoogste podium plaatsnemen voor het onderdeel discuswerpen bij de M45+.  Met hun prestaties voldeden deze atleten ook nog eens aan de medaille limiet en mogen zich een jaar lang Nederlands Kampioen noemen. Zilveren medailles waren er voor Hanny Ebbekink-Tukkers (V55+ discuswerpen) en Martin Regtop (gewichtwerpen). Vincent Kerssies (M35+ 200m), Ruben van Balen (kogelstoten) en Wan Bakx (M50+ verspringen en 100 meter horden) kregen voor hun prestaties een bronzen medaille. Aankomend weekend strijden de dames- en herenploegen van AC TION voor plaatsing in de finale van de competitie voor verenigingen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer