Alpenzusjes, Claudia Ansel en Oostenrijkers Dominik & Amigo naar CSI Twente

De Twentse Musikantenabend vormt traditioneel de openingsavond van het strodorp van CSI Twente. Op donderdag 14 juni worden wederom Duits- en Nederlandstalige volksmuziek en Schlagers gepresenteerd met dit jaar een speciaal Oostenrijks tintje.

Met de Alpenzusjes is een bekende après-ski act vastgelegd. De zingende zusjes krijgen op ludieke wijze elk feest aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee en hun aanstekelijke liedjes mee, zoals ‘Hutje op de Hei’, ‘Naar Voren, Naar Achteren’, ‘Kontebonke’ en ‘Macho Hans’. Naast de Alpenzusjes geeft Schlagerzangeres Claudia Ansel acte de présence. De Schlager is weer helemaal terug. Jong en oud gaan uit hun dak bij hits zoals ‘Ich bin wie Du’. Dit ervaart ook Claudia Ansel tijdens haar optredens als de intro’s van haar Schlagers gestart worden. Van Andrea Berg tot aan ‘Neue Deutsche Welle’ en Helène Fisher, alle bekende Schlagers uit haar ruim 40 titels tellende repertoire klinken als muziek in de oren. Naast de Alpenzusjes en Claudia Ansel staat er bovendien een optreden gepland van het Oostenrijkse duo Dominik & Amigo. De uit het Oostenrijkse Bundesland Stiermark afkomstige Marcell Dominik tourde in het verleden door Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Zuid-Tirol met de bands Los Domingos, Trio Herzblatt en Duo TAB. Inmiddels bestiert hij in Tirol een eigen muziekcafé onder de naam DOMINIK. Samen met zijn compagnon ‘Amigo’ staat Domenik garant voor een ouderwets Oostenrijkse sfeertje. Naast deze artiesten zal huis-DJ Gert het geheel larderen met passende songs. De toegang voor de Twentse Musikantenabend is opnieuw gratis.

Lees hier de gratis evenmentkrant:
CSI Twente Special 2018

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer