Björn Kuipers opent 7de Internationale U11 toernooi Quick’20

Zondag 3 juni zit hij al in het vliegtuig naar het WK in Rusland maar als ambassadeur van Quick ’20 opent de Oldenzaalse topscheidsrechter Björn Kuiper op zaterdag 2 juni om 10:00 uur het 7de Internationale U11 Toernooi. Samen met loco-burgemeester Rob Christenhusz en toernooivoorzitter Erik ten Veldhuis zullen zij de spelers van de 28 teams uit de 10 europese landen en uiteraard ook alle scheidsrechters, vrijwilligers en toeschouwers welkom heten en veel succes wensen.
De openingsceremonie begint om 10:00 uur op het hoofdveld bij Quick ’20.

Stuk voor stuk druppelden ze binnen. Met om circa 16:30 kampioen RSC Anderlecht uit België als 1ste van de 28 topploegen uit heel Europa gevolgd door Sparta Praag uit Tsjechië. Sparta werd al opgewacht door de gastouders. Dit jaar komen de teams uit Nederland, Duitsland, Belgie, Engeland, Frankrijk, Denemarken, Zweden, Finland, Tsjechië en Polen. De wedstrijden starten zaterdag 2 juni om 10:30 uur. Voor het wedstrijdschema kijk op http://www.e-toernooi.nl/wedstrijden <http://www.e-toernooi.nl/wedstrijden>

De tenten zijn opgebouwd, de eet- en drinkkramen klaargezet, de kleedkamers schoongemaakt, de velden en het gehele park netjes gemaakt en de organisatie en alle vrijwilligers staan al weer te te popelen. Kortom Quick ’20 is er weer klaar voor. Het Spetterende slotweekend begint vrijdagavond met de finale van de Fabri League (18:15 uur). Zaterdagmorgen om 10:00 uur de openingsceremonie van het 7de Internationale U11 toernooi met 28 ploegen uit 10 landen gevolgd door de wedstrijden vanaf 10:30 uur.

Om 14:30 speelt Quick ’20 JO19-1 nacompetitie voor promotie. Zondag 3 juni starten de poulewedstrijden weer om 09:30 met de grote finale om 14:30 uur (veld 4). Om 15:00 uur speelt de hoofdmacht van Quick ’20 de hopelijk laatste nacompetitiewedstrijd om zich te handhaven in de 3de divisie. In de rust van de wedstrijd de traditionele kampioenparade waar alle najaars- en voorjaarskampioenen van Quick ’20 een ereronde maken over het hoofdveld.

Foto Kuipers: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer