Charlotte Bettendorf wint tweede kwalificatiewedstrijd Grote Prijs

De Luxemburgse Charlotte Bettendorf (foto r.) heeft de tweede kwalificatiewedstrijd voor de Grote Prijs op zondag van CSI Twente op haar naam geschreven. Met haar paard Raia D’helby was ze met een tijd van 64,75 iedereen te snel af en won daarmee de tweede auto van dit CSI.

In de Roelfs Groep rubriek op tijd werd Jeroen Dubbeldam met zijn paard Gioia van het Neerenbosch tweede op 0,2 seconden van de amazone uit Luxemburg. De derde plaats was voor Elisabeth Madden uit Amerika. Zij had Jiva gezadeld en kwam na 66,09 seconden over de finish. Marc Houtzager, vrijdag winnaar van de eerste kwalificatiewedstrijd, werd met Sterrehof’s Eddie Blue zevende en Albert Zoer (foto onder) legde met Heechiem’s Cancun beslag op de negende plaats.

 Foto’s: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer