Contract Tim van de Berg met een jaar verlengd

Het aflopende contract van Tim van de Berg is met één jaar verlengd met een optie voor nog één jaar. In de zomer van 2016 maakte Van de Berg de overstap van USV Elinkwijk naar Heracles Almelo. De 20-jarige verdediger maakte op zaterdag 10 februari 2018 een sterk basisdebuut in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II.  Van de Berg: “Ik ben blij dat Heracles Almelo het vertrouwen in mij uitspreekt met dit nieuwe contract. Dit is een mooie kans die ik met beide handen aangrijp om te laten zien dat ik bij de eerste selectie behoor.”

Technisch manager Mark-Jan Fledderus: “Tim is een speler met potentie. Hij heeft afgelopen seizoen een goede indruk achtergelaten en we verwachten dat hij zich bij Heracles Almelo goed verder kan ontwikkelen. We zijn blij dat we hem een jaar langer aan Heracles Almelo hebben kunnen verbinden.”

Foto: @Heracles Almelo

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer