DETO wint Beltona beloften competitie en doneren geldprijs aan strijd tegen kanker

DETO Twenterand O-21 heeft zaterdag op de terreinen van Sparta in Enschede de Beltona beloften competitie 2018 op haar naam geschreven. De spelers van trainer Davy Eustacia won de finale van Leleystad ’67 door het beter nemen van de strafschoppen. DETO was in de groepsfase oppermachtig en plaatste zich ongeslagen met negen punten.

In de kwartfinale werd ZELOS met 1-0 verslagen en ook in de halve finale moesten er strafschoppen aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. Ook toen al hadden de spelers het vizier goed op scherp staan en was Noordscheschut het slachtoffer. In de strafschoppenserie van de finale stopte doelman Anthony van Zaltbommel een strafschop en kon de Vriezenveense formatie de prijs in ontvangst nemen. Tevens is DETO geplaatst voor het nederlagentoernooi tegen FC Twente O-19.

Naast de beker ontving DETO ook een geldprijs. Deze geldprijs schonk het team aan de Stichting Mont Ventoux (grootverzettegenkanker). Zie ook www.grootverzettegenkanker.nl/gerardenmathijnvrieenveen.

 

foto’s: www.deto.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer