Drie eerste plaatsen voor Triade

De turnsters en turners van Triade Almelo hebben afgelopen zaterdag tijdens de finale wedstrijden van de gymnastiek en turncompetitie regio Overijssel in Borne uitstekend gepresteerd. Maar liefst drie keer mocht het hoogste podium worden beklommen. Allereerst was dat de groep 6 en 7 jarigen uit Tubbergen die met de beker behorende bij de eerste plaats naar huis gingen, daarna viel de eer te beurt aan de groep van 13 jaar en ouder, een mix-team van Almelo en Tubbergen en ook de jongens lieten zich niet onbetuigd. Het debuterende team 6 en 7 jarigen werd knap eerste.

Verder waren er nog podium plaatsen voor de meisjes 6 en 7 jaar uit Almelo/Aadorp/Mariaparochie; de 8 en 9 jarigen meisjes uit Tubbergen en de 10-12 jarigen uit Tubbergen/Aadorp. al deze groepen behaalden een derde plaats net als de jongens in de categorie 8 en 9 jarigen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer