Hardloopspektakel Vivera Run aan vooravond Triathlon Holten 2018

Aan de vooravond van de Triathlon Holten wordt de Vivera Run gehouden. Een hardloopevenement waar iedereen aan mee kan doen. Deelnemers kunnen kiezen uit 5 en 10 km. De inschrijving is reeds geopend. Men kan zich nog tot woensdag 27 juni aanmelden via www.triathlonholten.nl. De Viverarun begint om 20.45 uur in het centrum van Holten.

De Vivera Run is uniek vanwege het hardloopparcours. Deze is gelijk aan de route die de internationale toptriatleten zaterdag 30 juni afleggen. Deelnemers die voor 5 km kiezen lopen twee keer het parcours. Hierbij passeren ze tevens het triathlon stadion. Voor de 10 km moet vier keer hetzelfde rondje gelopen worden. De Vivera Run staat garant voor een groot spektakel. Ieder jaar staan toeschouwers enthousiast vanaf de tribune en zijlijn alle deelnemers aan te moedigen. Zodra de laatste deelnemers binnen zijn barst om 22.00 uur het openingsfeest los in het stadion op de Kalfstermansweide.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer