Heracles Almelo presenteert nieuwe tenues

Heracles Almelo speelt de thuiswedstrijden in het nieuwe seizoen als vanouds in een zwart-wit gestreept thuisshirt. De club presenteerde vrijdagmiddag het nieuwe tenue, samen met een nieuw blauw uitshirt, een nieuw zwart uitshirt en nieuwe keepershirts. Het thuisshirt is gekozen door supporters. Naast het thuisshirt heeft Heracles Almelo twee officiële uitshirts gepresenteerd. Beide shirts hebben de strepen van het thuisshirt als basis. De uitshirts zijn voorzien van broeken en sokken in gelijke kleur.

Het clublogo op de shirts is custom made gesublimeerd. Alle shirts zijn aan de binnenzijde voorzien van het stadswapen van Almelo. De badge van Kans voor een Kind, waarvan Heracles Almelo founder is, prijkt op alle shirts op de linkermouw. De thuis- en uitshirts zijn vanaf nu met een pre-order te bestellen in de online shop van Heracles Almelo. Supporters die het shirt vóór vrijdag 13 juli bestellen, kunnen deze vanaf die dag afhalen in de FanServiceShop of krijgen het shirt vanaf dat moment toegestuurd. De reguliere verkoop van beide tenues start op de Open Dag van Heracles Almelo op zondag 15 juli, welke start om 11.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer