Hulzense Boys start Vrouwen 1 – Janneke Kleinlugtenbeld nieuwe trainer

Voetbalvereniging Hulzense Boys start volgend seizoen met een Senioren Vrouwen 1-team. Nadat onder de bezielende leiding van Valerie en Marco Overkamp het vrouwenvoetbal binnen Hulzense Boys een steeds grotere rol is gaan vervullen, is de club nu zover dat er een seniorenelftal zal komen. Een mooie ontwikkeling die onderstreept dat vrouwenvoetbal belangrijk is voor Hulzense Boys.

Trainster van dit team wordt Janneke Kleinlugtenbeld. De 49-jarige Janneke heeft in het verleden zelf gevoetbald bij Den Ham. Na haar voetbalcarrière heeft zij o.a. de vrouwen van Zenderen Vooruit, D.E.S. en Den Ham van oefenstof voorzien. In die tijd heeft ze ook haar TC2 diploma behaald. Vrouwen/meiden die geïnteresseerd zijn in Hulzense Boys en mogelijk ook willen voetballen kunnen contact opnemen met Marco Overkamp via 06-81913665.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer