Jolly Jumpers kijkt terug op een geslaagd eindfeest

Vrijdag 8 juni heeft wederom het traditionele eindfeest van basketbalvereniging Jolly Jumpers plaatsgevonden. Voor de jeugdleden en hun ouders werd er afgetrapt met ouder/kind-wedstrijden, de senioren speelden een 3×3 toernooi en tot slot een afsluitend feest voor iedereen die betrokken is bij de basketbalvereniging in de kantine van de Burgemeester Verdegaalhal.

Voorafgaand aan het feest werden de ouder/kind-wedstrijden gespeeld. Zowel jeugdleden als ouders begonnen zeer fanatiek, maar na een paar minuten werd het duidelijk dat de ouders het redelijk lastig kregen. We vermoeden dan ook dat menig ouder de volgende dag met spierpijn is opgestaan. Op alle basketbalvelden was er zowel bij de ouders als bij de spelers en speelsters veel plezier te zien.

Bij de senioren werd er een 3×3 toernooi gespeeld. Het ‘normale’ basketbal werd hierbij afgewisseld met rolstoelbasketbal. De ‘Rollers’ konden hierdoor deelnemen aan het toernooi en leden konden kennismaken met het rolstoelbasketbal.

Na afloop van het sportieve gedeelte werd het eindfeest voortgezet in de kantine. De U14 (team onder 14 jaar) werd gehuldigd met het behalen van de voorrondes van het NK. 16 juni spelen zij de halve finale en misschien de finale.

Ook U20-2 werd gehuldigd, zij zijn kampioen geworden in de 2e klasse. Door hun sponsor Kobra Accountants Tubbergen werd hen persoonlijk een presentje overhandigd voor deze prestatie. Tot slot werd Dames 1 gehuldigd, zij zijn in de Dames Promotiedivisie in de reguliere competitie kampioen geworden en in de Final Four als 2e van Nederland geëindigd. Dames 1 zal bovendien volgend seizoen uitkomen in de Dames Eredivisie.

Elk jaar is het spannend wie de Vrijwilliger van het Jaar is geworden. Dit jaar is de keus gevallen op Pien Nijhuis. De meesten kennen Pien als speelster van Dames 1. Daarnaast is ze, samen met Nikki Kamphuis, trainster van U20-2 en levert ze een grote bijdrage in de Technische Commissie. We hopen dat ze nog lang verbonden mag blijven aan onze vereniging.

Daarna barstte het feest los in de kantine van de Burgemeester Verdegaalhal en bleef het nog lang gezellig.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer