Judoka Judo AlmeloTimo Mulder behaalt 850 punten

Afgelopen zaterdag werd de laatste competitieronde van dit seizoen van de Judo Competitie van het Oosten in Wijhe gehouden. Judoka’s van vele verenigingen waren naar Wijhe gekomen, waaronder ook de judoka’s van Judo Almelo. De wethouder van sport opende het judotoernooi en liet zich na afloop van zijn toespraak in de houdgreep nemen door één van de judoka’s.

Na de warming-up begonnen de wedstrijden en lieten de judoka’s zien waarom ze gekomen waren. Ze wilden namelijk punten scoren om zo een honderdtal te bereiken en een oorkonde te krijgen. Na ieder blok reikte Renate de diploma’s en de bijbehorende oorkondes uit. Senn Hofstede kreeg het 300 puntendiploma, Kasper Kluin kreeg het 400 punten diploma, Jasmijn Papen behaalde 500 punten, maar de klapper op de vuurpijl van deze middag was Timo Mulder. Van 700 ga je naar 850 punten en dat haalde hij precies. Nu gaat hij door voor de 1000 punten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer