KOV-Hebbes Open Schutterstoernooi – van toernooi naar event

Nog maar een paar weken en dan vindt het Hebbes Open Schutterstoernooi plaats. Op zaterdag 23 juni staat het sportpark van KV Rigtersbleek/Cottus weer in het teken van dit jaarlijkse toernooi. Maar nu ook evenement, want er is meer te beleven gedurende de dag. Zo wordt er een kindermiddag georganiseerd en is er een foodplein.

Voor de veertiende keer wordt het schutterstoernooi georganiseerd, met wederom een hoofdtoernooi en verliezersronde. Waarbij weer veel prijzen vallen te winnen, met een hoofdprijs van € 600,-.

“Aan de opzet hebben we dit jaar niets veranderd, dit sluit aan op de behoeften van onze deelnemers. Het is een toernooi geworden voor deelnemers die voor de hoofdprijs willen gaan, en voor degene die voor zijn plezier meedoet. Vooral het niveau is soms erg hoog en dat resulteert in mooie wedstrijden, vaak al in de kwartfinales.” aldus de organisatie. Er verandert alleen wat in het tijdschema, om de verschillende side events beter in elkaar over te laten lopen.

Dit jaar zal het toernooi een eigen foodplein hebben, wat geopend is vanaf 16:00 uur. “Het was tijd voor verandering, en in heel Nederland zie je dat foodfestivals erg in trek zijn. Daarom hebben we besloten om ons eigen foodplein te creëren. In samenwerking met M&K-catering, een ondernemer uit de wijk.” Het foodplein is bedoeld voor deelnemers, bezoekers, maar ook mensen uit de wijk kunnen een kijkje komen nemen.

Kinderopvang Hebbes is sinds dit jaar de hoofdsponsor en naamgever van het toernooi. Al enige tijd had het grootste schottoernooi van Nederland geen hoofdsponsor, maar heeft die nu gevonden. “Naast de sponsoring van onder andere de hoofdprijs van het toernooi, wordt ook gekeken naar side events die we tijdens het toernooi kunnen organiseren. Dit jaar wordt er in samenwerking met Hebbes een kindermiddag georganiseerd.”

In samenwerking met Hebbes wordt er ook een kindermiddag georganiseerd. Vanaf 14.00 uur kunnen kinderen aansluiten bij de kindermiddag, met een leuke activiteiten voor kinderen en er zal een springkussen zijn.

Een dag vol met activiteiten voor jong en oud. Voor meer informatie over dit evenement kunt u kijken op de facebookpagina of op www.schutterstoernooi.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer