Met eindtoernooi B-jeugd wederom topevenement bij NKC’51

Komende zaterdag organiseert korfbalvereniging NKC ’51 namens het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) het Eindtoernooi B-jeugd voor de 1e klasse. Acht teams uit heel Nederland strijden voor de titel in de 1e klasse en dit belooft een spannende strijd te worden. NKC’51 heeft de afgelopen jaren al meer evenementen voor de KNKV mogen organiseren, zoals de komst van het Nederlands Korfbalteam in 2017. Dit is mede mogelijk door een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die zich keer op keer beschikbaar stellen om te helpen en er een succes van te maken.

Op het mooie kunstgrasveld van NKC’51 aan de Sportlaan in Nijverdal worden de teams rond 10.30 uur aan het publiek voorgesteld, waarna om 11.00 uur het toernooi losbarst. Rond 15.30 uur zal de wedstrijd om plek 1 en 2 plaatsvinden. Het team dat wint zal uit handen van wethouder Anja van den Dolder van de Gemeente Hellendoorn de eerste prijs ontvangen en bekroond worden tot winnaars van het toernooi. Kom gerust een kijkje nemen deze dag! Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/nkc51.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer