NK Klootschieten Junioren 2018 in buurtschap Zwolle

Zondag 10 juni 2018 zal het Nederlands Kampioenschap Klootschieten voor junioren gehouden worden in het buurtschap Zwolle, nabij Groenlo. Sporters op het NK junioren zullen variëren in leeftijd van 6 tot 18 jaar bij zowel de jongens als meisjes. Om 09.00 uur zullen de jongens van categorie 2 het spits afbijten, waarna er om de zeven minuten gestart wordt. De laatste groep sporters (categorie 4 jongens) zal rond de klok van half drie starten en de verwachting is dat iedere groep anderhalf uur na zijn/haar starttijd klaar zal zijn.
Nadat iedere categorie klaar is met de wedstrijden zal de prijsuitreiking plaatsvinden op het terrein van KV Zwolle. Er zal, gezien de duur van de wedstrijddag, geen algehele prijsuitreiking zijn aan het einde van de dag. Sporters zullen in hun eigen leeftijdscategorie strijden om de nationale titels op de onderdelen straat, veld en zetten. Daarnaast zal er een prijs worden uitgereikt aan de best presterende klootschiet(st)er uit elke categorie over de hierboven genoemde drie onderdelen.
Publiek is van harte welkom om de klootschieters te komen aanmoedigen en/of om de sport eens een keer van dichtbij mee te maken. De entree is voor de gehele dag gratis. Parkeren kan in de directe omgeving van de wedstrijd locatie: Clubhuis KV Zwolle,  Berkenhofweg 1,  7142 JD Groenlo.
Op www.klootschieten.com is de de startlijst vinden
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer