Nog veel onduidelijk bij start training FC Twente

FC Twente is woensdag de training gestart voor het seizoen 2018/2019 met als doel zo snel mogelijk terug te keren in de eredivisie. Maar er is nog veel onduidelijk bij de Tukkers. Zo ontbraken Oussama Assaidi en Haris Vuckic wegens blessureleed en vertrok Fredrik Jensen voor ongeveer drie miljoen naar FC Augsburg.

Marino Pusic, die zelf wel een mondelinge overeenkomst heeft met FC Twente maar nog steeds zijn handtekening niet heeft gezet, stond samen met de assistenten Theo ten Caat  en Gonzalo Garcia Garcia dan voor een ploeg met veel nieuwe, vooral jonge gezichten en veel onduidelijkheden. Er wordt wel van alles geroepen, maar naast de komst van Wout Brama en de terugkeer van Tim Hölscher is nog niets zeker. Ook het meetrainen van Chris David roept tal van speculaties op, maar de speler zelf zegt dat hij vooralsnog alleen maar bij FC Twente traint om zijn conditie op peil te houden en wacht de verdere ontwikkelingen af.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer