Quick’20 blijft toch in de derde divisie dankzij matchwinner Kamp

Quick’20 uit Oldenzaal is het toch gelukt om in de derde divisie te blijven. Thuis werd het bezoekende Halsteren na verlenging met 4-2 verslagen. De eerste wedstrijd in Halsteren afgelopen donderdag werd door de ploeg van Michel Steggink met 1-0 verloren en dus moest zijn team deze zondagmiddag vol aan de bak.

Na ruim vijftig minuten spelen keek het echter tegen een 0-2 achterstand aan door twee doelpunten van Abdoe Abdendi. Na bijna een uur spelen kwam er toch weer hoop voor de thuisclub door een eigen doelpunt van de gasten en toen even later Alessio Pinna de gelijkmaker binnen schoot gloorde er weer hoop op Sportpark Vondersweijde.

Ruim tien minuten voor tijd kwam zowaar Quick’2o op voorsprong door Jan Willem Kamp en dat bleef ook de rest van de officiële speeltijd zo. Verlengen dus. In deze extra dertig minuten bleek uiteindelijk de Oldenzaalse formatie de meest  gelukkige en het was opnieuw Kamp die zich tot matchwinner liet kronen met zijn tweede doelpunt van deze middag.

Foto: sportfoto-oost

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer