Ter Harmsel en Kamphuis winnen derde ELE shortrally

Op de wegen rondom Veldhoven en Eindhoven heeft de equipe Geert ter Harmsel met zijn navigator Jan Kamphuis in een deelnemersveld van tien equipes beslag weten te leggen op de eerste plaats. Deze derde ELE shortrally, die meetelt voor de 206 Rally Cup,  kende vier klassementsproeven van totaal 51 kilometer die op snelheid moesten worden verreden. Twee klassementsproeven, die van Spoordonk en Wintelre, moesten zelfs tweemaal worden verreden.

Door het vele hemelwater van de voorgaande dagen was een deel van de proef bij Winterle eruit gehaald. Maar liefst 60% van de proeven vond op onverharde wegen plaats. Door deze omstandigheden haalden maar zes equipes de eindstreep. De winst ging uiteindelijk naar Ter Harmsel/Kamphuis die veel tegenstand ondervonden van de equipe Dylan en Johan Teiwes. De derde plaats op het podium ging naar de equipe Buninga/Berns.

Foto: Gertjan Schutten GS Autosport.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer