Travis Jansen behaalt podium tijdens NCK

Afgelopen zaterdag is het Nederlands Club Kampioenschap (NCK) onder auspiciën van de NFF in Assen gereden. Ook enkele BMX-ers van FCV het Twenste Ros hebben deelgenomen. Helaas waren we dit keer met te weinig rijders om een mooie plek in de ranking te halen. Maar dat neemt niet weg dat er individueel wel mooie resultaten zijn behaald en finale plekke met een mooie ‘beker’ zijn beloond.
De finale is gereden door Maura Jansen, Travis Jansen en Anne Tuchter.  Maura startte snel tussen de meiden 10-11 jaar en lag verrassend op de 2de plek. Helaas is ze in strijd om 2de plek gevallen en als 6de geëindigd in de finale. Ook Anne (meiden 14-15 jaar)  behaalde een 6de plaats. Travis had na moeilijke ritten in de manches toch finale na een goede 3de manche. In de finale had hij een kopstart en gaf die niet uit handen tot 10 cm voor de finish lijn. Een mooie 2de plaats bij jongens van 12 jaar.
Viggo Pegge, Sem Bosman, Twan Bosman en Damian Kappert streden samen in de klasse jongens 11 jaar. Viggo was klaar na 3 manches. Damian, Sem en Twan  moesten het in de halve finale tegen elkaar opnemen en eindigden respectievelijk op een 5-6-7de plek. Rosalie Janssen, rijdend bij meiden 12-13 jaar, had pech met de loting waardoor ze op punten niet door mocht naar de finale.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer