Tweede plaats voor Ido Jansen en Andre Gorter in de Land Rover 4D Challenge

Vorige week vertrokken Ido Jansen en Andre Gorter voor de Land Rover 4D Challenge en met succes. Team ACON wist na 4 dagen bijna onafgebroken bikkelen in 4 diverse landen, beslag te leggen op een prachtige 2e plaats. De heren uit Lemelerveld en Nijverdal gingen in alle proeven tot het gaatje en kregen het beslist niet cadeau.

Ondanks wisselende successen tijdens de trials, gaven vooral de structureel sterke uitslagen tijdens de fysieke proeven de doorslag. In 96 uur, werden 4 landen aangedaan, 2000 km gereden, vele duizenden hoogtemeters aangetikt, 40 uur gefietst, gerend en gekanood, 40 uur verplaatst en 4×4 gereden en de overige uren werd er onderhoud gepleegd, gegeten en geslapen.

Uitslagen:
Proef 1: 3e – MTB Limburg GPS
Proef 2: 1e – 4×4 Bilstain
Proef 3: 3e – Trailrun Geierlay
Proef 4: 3e – Kompas navigatie
Proef 5: 3e – MTB / Kayak navigatie
Proef 6: 16e – 4×4 Seelen
Proef 7: 2e – Load Carry run
Proef 8: 8e – Trailrun navigatie Rotenfels
Proef 9: 1e – 4×4 Bridel
Proef 10: 3e – Nachtspecial navigatie
Proef 11: 2e – Run Bike Run navigatie
Proef 12: geannuleerd 4×4 proef
Proef 13: 1e – Survivalrun

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer