DOS’37 in juli gastheer voor oefenwedstrijden van FC Twente en Heracles Almelo

Op woensdag 25 juli treedt DOS’37 op als gastheer voor de oefenwedstrijd tussen FC Twente en de nieuwbakken Eredivisionist FC Emmen, op het Sportpark Het Midden te Vriezenveen, aanvang 19:00 uur.

FC Twentetrainer Marino Pusic werkt op dit moment met een selectie die bestaat uit een mix van eerste selectiespelers en voetballers van Jong Twente. De selectie zal binnenkort worden uitgebreid, om te voldoen aan de kwaliteitsnorm die wordt gevraagd voor een hoofdrol in de Keuken Kampioen Divisie oftewel de eerste divisie.

Tegenstander FC Emmen, die op indrukwekkende wijze wist te promoveren naar de Eredivisie, komt met haar voltallige selectie o.l.v. trainer Dick Lukkien naar Vriezenveen, inclusief aanwinst Luciano Slagveer die overkomt van KSC Lokeren, de Belgische club die hem verhuurt aan de promovendus. Slagveer kwam het afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor FC Twente.

Ook Heracles Almelo doet in 2018 Vriezenveen weer aan, in de voorbereiding op een nieuw voetbalseizoen, waarbij opnieuw DOS’37 op sportpark Het Midden de gastheer van de Almeloërs en haar Turkse tegenstander Kasımpaşa zal zijn en wel op zaterdag 28 juli 2018, aanvang 14:30 uur.

De Almelose equipe van de nieuwe Duitse trainer Frank Wormuth zal met haar volledige selectie naar Vriezenveen afreizen, inclusief de nieuwe aanwinsten Janis Blaswich van KP Hansa Rostock, Adrián Dalmau van Villarreal CF, Tarik Kada van FC Eindhoven, Joey Konings van Jong PSV, Maximilian Rossmann van Sportfreunde Lotte, Silvester van der Water van Almere City FC en Yoëll van Nieff van FC Groningen.

Tegenstander Kasımpaşa SK (ook wel Kasımpaşaspor genoemd) is een Turkse voetbalclub uitkomend in de Turkse Süper Lig en heeft haar thuishaven in Istanboel in het Recep Tayyip Erdoğanstadion, met een capaciteit van 14.234 plaatsen. Trainer is Kemal Özdeş.

De Nederlanders Ryan Donk en Ryan Babel hebben ooit de blauwwitte kleuren van de club verdedigd evenals de huidige premier van Turkije, Erdogan, waarnaar het stadion is vernoemd.

KAARTVERKOOP

Zowel FC Twente als Heracles Almelo hebben de prijzen van de kaartverkoop vrijgegeven.

Voor de wedstrijd van FC Twente vs FC Emmen kosten de kaarten voor volwassenen € 7,50, jeugd t/m 17 jaar € 2,50 en tribunekaarten kosten € 10,00.

Voor de wedstrijd van Heracles Almelo vs Kasımpaşa SK kosten de kaarten voor volwassenen €6,00, zestig plussers betalen € 5,00 en de jeugd t/m 17 jaar betaalt € 3,00.

De kaarten zijn vanaf vrijdag 13 juli te koop in de kantine van DOS’37 en bij supermarkt Mulder in Vriezenveen en boekhandel Bruna in Vriezenveen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer