Fors verlies FC Twente tegen promovendus FC Emmen

FC Twente heeft woensdagavond op de velden van DOS’37 in Vriezenveen een forse nederlaag geleden. Tegen promovendus FC Emmen werd het maar liefst 1-5 voor de ploeg van Marino Pusic. Pusic had het eerste uur  louter jonge jongens ingezet en dat was duidelijk te merken toen hij daarna onder andere Jeroen van der Lely, Wout Brama, Michaël Maria en Xandro Schenk binnen de lijnen had gebracht.

Toen stond het echter al 0-4 voor de nieuw bakken eredivisionist uit Drenthe door doelpunten van tweemaal Wout Marinus, Alexander Bannink en Cas Peters. Wout Brama (foto onder) redde bij deze stand de eer door het benutten van een strafschop. Kort voor tijd bepaalde Jafar Arias de eindstand op 1-5.

Foto’s: sportfoto oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer