Heracles Almelo begint oefencampagne met winst en verlies

Heracles Almelo is de oefencampagne op het nieuwe seizoen begonnen met een ruime overwinning. De wedstrijd tegen een Almelose selectie, de traditionele opening, werd na een 3-1 ruststand met 7-1 gewonnen. De selectie kwam nog wel op een 0-1 voorsprong door een benutte strafschop van Dewi Perik, maar Vermey, Kuwas (foto r.) en een eigen doelpunt zorgden ervoor dat de beide ploegen met een 3-1 stand de kleedkamers opzochten.

Met een geheel nieuw elftal begon Heracles Almelo aan de tweede helft en dat leverde direct al een doelpunt op van Van den Buijs. Konings maakte er 5-1 van en Niemeijer nam doelpunt zes voor zijn rekening. Van de Water bepaalde de eindtand op 7-1.

Zondag speelde Heracles Almelo de tweede wedstrijd van dit weekend. In het Duitse Herzlake was SV Meppen, dat uitkomt in de derde Duitse Bundesliga na een 0-0 stand bij rust met 2-0 te sterk voor de ploeg van de nieuwe  trainer Frank Wormuth. Vincen Vermeij dacht zijn team na rust nog wel op een 0-1 voorsprong te brengen maar zijn doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. De doelpunten aan Duitse kant kwamen op naam van Luca Tankulic en Thorben Deters.

Foto’s: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer