Heracles Almelo nipt langs Almere City

Na dinsdagavond al met 5-2 gewonnen te hebben van FC Volendam, won Heracles Almelo ook haar tweede wedstrijd binnen 24 uur. In het Polman stadion was de thuisclub nipt met 2-1 Almere City de baas. De thuisclub keek al snel tegen een 0-1 achterstand (foto r.) en moest dus al vroeg in de achtervolging.

Al voor rust stond Heracles Almelo aan de goede kant van de score door doelpunten van Kristoffer Peterson (foto onder) en Adrián Dalmau. Silvester van der Water had tegen zijn vorige werkgever de kans om de score te verhogen, maar zijn schot belandde op de paal.

Heracles speelt zaterdag op de velden van DOS’37 tegen Kasimpasa (14:30 uur), dinsdag 31 juli om 19:00 uur tegen Jong Rosenborg, een dag later, eveneens om 19:00 uur, op de velden van WWNA in Apeldoorn tegen Fiortina. De oefenduels worden afgesloten op zondag 5 augustus uit tegen Helmond Sport. Deze wedstijd begint om 15:00 uur.

Foto’s: sportfoto oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer