Heracles Almelo verliest van SF Lotte en speelt gelijk tegen Preussen Münster

Heracles Almelo heeft vrijdag de oefenwedstrijd in Lotte van de plaatselijk Sportfrreunde met 2-1 verloren. Bij rust keek de ploeg van trainer Frank Wormuth tegen een 1-0 achterstand door wel een bijzonder doelpunt. Heracles had de bal uitgespeeld om de geblesseerde Rossmann te kunnen verzorgen, maar de thuisclub had daar geen boodschap aan en gooide snel in en scoorde zo de 1-0 door Yildrim.

Na rust scoorde Silvester van der Water (foto.r.) na bijna zeventig minuten spelen de 1-1, maar twee minuten later besliste Plume (onder) de wedstrijd. Heracles begon deze wedstrijd met de nieuwkomers Janis Blaswich, Maxmillian Rossmann en Yoëll van Nieff in de basis.

Zaterdag sloot Heracles de trainingsweek in  Billerbeck af met een wedstrijd tegen Preussen Münster. Na een 2-1 stand bij rust voor de ploeg uit Münster werd het uiteindelijk 2-2. Heracles Almelo kwam op een 2-0 achterstand door doelpunten van Tobias Warschewski en Tobi Rühle. Kort voor rust verkleinde Adrian Dalmau de achterstand tot 1-2. Zes minuten voor afloop schoot Kristoffer Peterson de verdiende 2-2 binnen.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer