Junioren KV Oud Ootmarsum sluiten seizoen af met de Postelhoekronde

Het seizoen voor de junioren heeft KV Oud Ootmarsum afgesloten met de jaarlijkse Postelhoekronde. Deze vond plaats afgelopen vrijdag 13 juli en ondanks dat het vrijdag de 13e was, heeft de jeugd een mooie ronde geschoten. Spannend was het zeker want vaak moest het laatste schot de beslissing brengen. De jongste jeugdleden hebben allemaal een beker verdiend. De winnaars per team zijn als volgt:

Team I Ties Scholte; Team G Leon Heerink; Team E Naomi Scholten; Team D2 Joris Plettenburg; Team D1 Teun Snoeijink en Team B Lars Bonke. De algehele Postelhoekbeker was dit jaar voor Lars Bonke.

Dames Oud Ootmarsum 1 en 3 kampioen. De dames van Oud Ootmarsum 1 en 3 zijn kampioen geworden. Dames 1 behaalde in 10 wedstrijden maar liefst 26 punten en wist concurrent de Toekomst zodoende 3 punten voor te blijven en promoveert naar de 1e klasse. Het kampioensteam bestaat uit: Truus Engbers, Mariska Bolscher, Denise Scholten en Lucie oude Rengerink. Oud Ootmarsum 3 is kampioen geworden in de 5e klasse door Java 2 voor te blijven met 2 punten. Volgend jaar mogen de dames aan de bak in de 4e klasse. Het kampioensteam bestaat uit R. Peters, A. Kerkhof-Jonkman, M. Steinmeijer en Tiny Rekers.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer