Opnieuw verlies en twee nieuwe gezichten voor FC Twente

Na de 1-5 nederlaag eerder deze week tegen FC Emmen in Vriezenveen, verloor FC Twente afgelopen vrijdagavond opnieuw. In Venlo werd het tegen VVV na een 2-0 stand bij rust werd uiteindelijk nipt met 2-1 verloren. FC Twente keek na twee minuten al tegen een 1-0 achteretand aan door een benutte strafschop van Susic.

Twintig minuten later was het opnieuw raak voor de thuisclub. Dit keer was het Grot die Drommel wist te verschalken. In de tweede helft was het invaller Jari Oosterwijk die na zes en zeventig minuten spelen de eer redde voor de Tukkers. Marino Pusic (op foto met Wout Brama) zat overigens niet op de bank. Hij zat een schorsing uit omdat hij afgelopen woensdag naar de tribune was verwezen.

Vrijdag maakte FC Twente ook bekend dat het zich gaat versterken met de 22-jarige aanvaller Aitor Cantalaprieda en de 33 jarige verdediger Ricardinho. De Spanjaard en de Braziliaan, met een Zweeds paspoort, worden maandag gekeurd. Cantalprieda is een linkerspits en kende zijn opleiding bij FC Barcelona. Afgelopen seizoen speelde hij in het tweede team van Sevilla. Ricardinho is een linkerverdediger en komt over van Oxford United.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer