Stephen Sama tekent tweejarig contract bij Heracles Almelo

Heracles Almelo heeft een akkoord bereikt met Stephen Sama (25) over een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. De van oorsprong uit Kameroen afkomstige verdediger traint al sinds begin deze maand mee bij de ploeg van trainer Frank Wormuth. Sama komt over van het Duitse Greuther Fürth. Na drie weken van kennismaking is Sama blij dat hij definitief in Almelo blijft. “Dit voelt voor mij als een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Ik ben blij dat ik Heracles Almelo mijn nieuwe thuis mag noemen.”

“Stephen heeft ons overtuigd van zijn kwaliteiten”, vertelt technisch manager Mark-Jan Fledderus. “In eerste instantie zou hij hier alleen zijn conditie op peil houden, maar hij heeft zowel op trainingen als in oefenwedstrijden laten zien iets toe te voegen aan onze selectie. We hebben vertrouwen in de samenwerking.” De op 5 maart 1993 in Bamenda (Kameroen) geboren Sama speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor VfL Osnabrück. Hij speelde voor die club dertien competitiewedstrijden in de 3. Bundesliga.

Foto: Heracles Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer