TCPM Tukker Cup zowel bij de heren als de dames volgeboekt

Ook dit jaar is de organisatie er in geslaagd om ruim voor het nieuwe seizoen de TCPM Tukker Cup vol te krijgen. 48 teams gaan strijden in deze categorie om de beste van Twente te worden, waarvan 32 in de heren categorie. Nieuw dit seizoen is de dames categorie die met 16 teams zijn vertegenwoordigd.

Bij de heren zijn veel bekenden terug te vinden die de afgelopen editie ook al mee hebben gedaan. Maar liefst 25 teams hebben zich net als vorig jaar opgegeven om te strijden om de TCPM Tukker Cup en daardoor breidt het toernooi zich verder over de regio uit, met maar liefst 9 debutanten. AVC Heracles, vv Diepenheim, LSV, Quick ’20, ATC ’65, sv Delden, Barbaros, UDI en sportclub Enschede zullen dit jaar voor het eerst meedoen met ons toernooi.

De gemeente Enschede is op dit moment hofleverancier bij de heren editie. Maar liefst 9 teams komen uit deze gemeente, namelijk: Avanti Wilskracht, FC Aramea, GVV Eilermark, LSV, Drienerlo, Victoria ’28, Achilles Enschede, UDI en sportclub Enschede. De gemeente Hof van Twente volgt met 8 (van de 9!) teams. Naast gastheer van de TCPM Tukker Cup WVV ‘ 34 doen ook de volgende verenigingen mee: vv Bentelo, sv Delden, vv Diepenheim, sc Markelo, GFC, vv Twenthe en Hector.

Verder komen volgend jaar de volgende teams uit de overige gemeentes terug. TVO, ATC ’65 en Barbaros (Hengelo), Excelsior ’31 (Rijssen), De Zweef (Hellendoorn), DOS ’37 en de winnaar van de afgelopen editie DETO (Twenterand), HSC ’21 en Bon Boys (Haaksbergen), AVC Heracles (Almelo), sp Overdinkel en KVV Losser (Losser), zvv De Esch en Quick ’20 (Oldenzaal) en SDC ’12 (Dinkelland).

Net zoals bij de heren, levert de gemeente Enschede ook bij de dames de meeste teams af waaronder Avanti Wilskracht, Achilles Enschede, GVV Eilermark en Rigtersbleek. De gemeente Hengelo is met 3 verenigingen vertegenwoordigt, Juliana ’32, HVV Tubantia en Wilhelminaschool.

De Hof van Twente & Haaksbergen komen beiden met twee teams. GFC en SVO Twickel (SVO Twickel is een samenwerking tussen de Deldense vereniging Rood Zwart en sv Delden) Bon Boys en Hoeve Vooruit. De overige vijf verenigingen zijn Excelsior ’31 (Rijssen), vv DETO (Twenterand), fc Berghuizen (Oldenzaal), Oranje Nassau (Almelo) en de Tukkers (Tubbergen).

De heren zullen het toernooi beginnen op 23 oktober en de dames zullen een week later starten op 30 oktober. Kijk voor de speeldata en meer info op www.tukker-cup.nl.

Op de foto: winnaar DETO van het afgelopen seizoen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer