Veteranen team van Oud Ootmarsum heeft met grote overmacht de cupfinale veld gewonnen

Het veteranen team van Oud Ootmarsum heeft met grote overmacht de cupfinale veld gewonnen van de grote rivalen uit Mander. Op een uitstekende veldbaan van Midden Twente werden extreem lange schoten verricht. Bij het eerste schot stond Oud Ootmarsum nog enkele meters achter, maar na een verwoestende uithaal van Jan Bonke was het tij al gekeerd. Vervolgens liep Oud Ootmarsum steeds verder uit. Erik Bonke was o.a. in echte bloedvorm Overigens bij het laatste schot van iedere ronde stond Robert Meijer van Mander tegenover Gerrit Hofste. Wel moest men zorgen dat Oud Ootmarsum dan enkele meters voor moest liggen, zodat Gerrit Hofste zich niet al veel zorgen hoefde te maken en inspanningen moest verrichten.

De eerste ronde werd dan ook door o.a. vele missers van Mander ruimschoots gewonnen. In de tweede ronde begon Nico Leussink gelijk met een geweldig schot. De afstand werd hierna verder uitgebouwd door de overige 3 spelers en Mander gaf de moed al heel snel op. De voorsprong was bij het laatste schot toch ruim 100 meter. De veteranen ploeg bestond uit: Harrie oude Vrielink, Nico Leussink, Jan Bonke, Gerrit Hofste en Erik Bonke.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer